Ideen bag

 

Hvad er ideen med edu-caching.dk?

Ideen til edu-caching udspringer af geocaching, og har nogen af de samme elementer i den offentlige del af legen. Den private del i edu-caching er tænkt som skattejagt eller opgaveløb. Den private skattejagt kan kun ses af de deltagere der har koden til løbet. Man opretter en serie af poster, printer koden ud og lader deltagerne scanne koden med vores gratis app.
Du skal ikke ud og gemme noget, eller ud og rydde op bagefter, da løbene er virtuelle og kun ligger i vores system.
Du kan selvfølgelig godt gemme noget ude på posterne, hvis dit løb er bedre med fysiske ting på posterne, du vælger selv hvad du har tid og lyst til. Edu-caching er udviklet til skoleopgaver, men kan også bruges til alt muligt andet.

 Hvad kan jeg bruge edu-caching til?

Edu-caching private del, er tænkt til undervisning, men vi har også set det brugt til børnefødselsdage, kæreste løb, spejder poster, førstehjælp, teambuilding, produktinformation og reklameløb.

Sagt med andre ord, så er det et værktøj med mange egenskaber, men det er altid en kombination af budskab og bevægelse.

Hvem kan oprette en konto?

Alle kan oprette en gratis basis konto hos os. Denne konto giver mulighed for at finde og gemme offentlige caches når man er logget ind på sin konto. Denne gratis konto kan ikke lave private løb, men man kan deltage i andres private løb.

Undervisere og offentlige virksomheder kan via EANnummer købe sig til undervisningsdelen af edu-caching.dk. Undervisere kan oprette og finde offentlige caches. Undervisere kan også oprette poster og serier af poster til brug i undervisningen eller bare til underholdning, disse poster kan kun ses af kontohaveren og de brugere der bliver inviteret til skattejagten. Priserne findes her. Undervisere og elever anvender uni-login til edu-caching. Undervisere har adgang til edu-cachings store edu-bank, hvor de kan hente løb produceret af andre undervisere eller edu-caching.

Alle “almindelige” brugere, det betyder at det ikke er en skole, sfo eller lignende kan oprette en Premium konto, som giver mulighed for at oprette private caches, som kun kan ses af inviterede brugere som Premium konto ejeren har inviteret til legen. Man kan selvfølgelig også finde og gemme offentlige caches. Nærmere betingelser findes på siden priser.